برج خنک کن وسیله خنک کننده هوا می باشد که این کار را از طریق بخار آب و انتقال گرما به اتمسفر انجام میدهد. این مدل از برج خنک کن "مدل تبخیری " نامیده میشود که اجازه می دهد بخش کوچکی از آب با حرکت میان جریان هوا و تبخیرشدن کاهش قابل توجهی در دمای باقی جریان آب به وجود بیاورد. این نوع تبدیل باعث افزایش رطوبت هوا تا 100 درصد هم می شود و رطوبت تولیدی باید به اتمسفر منتقل شود. دستگاه های کاهش دهنده دما ماننده برج خنک کن که با آب کار می کنند معمولا زمانی استفاده می شوند که انتظار کاهش چشمگیر دما را داریم ، در غیر این صورت می توان از خنک کننده هایی که با هوا کار می کننده ( خنک کننده های خشک ) استفاده کرد. برای مثال رادیاتو ماشین از سیستم خنک کننده آبی استفاده می کند زیرا نیاز به مقرون به صرفه ترین و کارآمد ترین سیستم خنک کننده را دارد .به زمانی فکر کنید که شما مدام چیز داغی را با قراردادن آب سرد بر روی آن خنک می کنید ، حتی با این عمل آب تبخیر می شود ، خنک کردن مداوم ...
1) محلی نصب و جهت قرار گرفتن برجهای خنک کننده براساس نکات زیر انتخاب می شود:
2) برج خنک کننده باید به گونهای نصب شود که هوا بتواند آزادانه در آن و اطرافش پخش شود.
برج باید در فاصلهای دورتر از منابع حرارتی یا آلوده کننده نظیر دودکش ها قرار داشته باشد. حداقل این فاصله سه متر است.
۳) بهترین محل نصب برج در پشت بام ساختمان یا بالای اتاق محل نصب سایر تجهیزات تأسیسات مکانیکی است.
۴) اگر برج در بالای بام ساختمان نصب می شود باید استحکام بام برای تحمل وزن برج در حالی کار بررسی شود.
5) نصب برج خنک کننده در ترازی پایین تر از کندانسور آبی یا هر دستگاه دیگری که آب خروجی از برج وارد آن میشود، باعث سرریز شدن برج در هنگام خاموش بودن کندانسور آبی میشود. بنابراین بهتر است حتی الامکان برج بالاتر از کندانسور آبی چیلر نصب شود.
۶) مسیر سرریز برج باید به مسیر تخلیه آن متصل شده و هیچ شیری نباید در سر راه آن قرار داده شود.
7) در برج خنک کننده باید علاوه بر خط پرکن آب جبرانی (Make up) از یک پرکن آب شهری نیز استفاده نمود.
در گزینش صحیح دستگاه خنک کننده آب متناسب با مقتضیات یک پروژه ی معین باید چند عامل اصلی را ملحوظ قرار داد ، توانایی خنک کردن مسائل اقتصادی ، سرویس های مورد نیاز و شرایط طبیعی. این عوامل اغلب به یکدیگر بستگی متقابل دارند، اما هر یک باید جداگانه بررسی و ارزیابی شوند. از آنجا که ممکن است انواع زیادی از دستگاهها توانایی تأمین مقصود را داشته باشند عواملی همچون ابعاد دستگاه مساحت محل نصب، حجم هوای جریانی، میزان مصرف انرژی بادزن و پمپ، مواد به کار رفته در ساخت دستگا ه، کیفیت آب و سهولت یافتن دستگاه در بازار، بر انتخاب نهایی تاثیر خواهند گذارد. گزینش مطلوبع مدتاً بعد از ارزیابی اقتصادی صورت می گیرد.
برجهای خنک کن در اندازههای مختلف برای دفع حرارت از یک تا چند هزار تن تبرید ساخته می شوند. برج های بزرگ برای کاربردهای معین ساخته می شوند و معمولا از چندین سلول تشکیل می گردند که هر یک اجزاء خاص خود را دارند. برجهای خنک کن معمولا به سه دسته تقسیم میشوند:
برجهای آتمسفریک ((Atmosperioبا فشار طبیعی هوا،
برجهای با جریان هوای فشاری ( Forced-Draft)
و برجهای با جریان هوای کششی(Induced-Draft)
برج های خنک کن اتمسفریک فاقد بادبزن بوده و معمولا فقط در اندازه های کوچک ...
برآورد قابلیت های برج خنک کننده:
اولین قدم در خرید یک برج خنک کننده جدید برای یک سیستم تهویه مطبوع تعیین یا برآورد قابلیت ها و ظرفیت آن است. برای انجام این کار 4 پارامتر زیر باید تعیین گردند.
1. نرخ جریان آب در کنداسور
2. دمای ورود آب به کندانسور(برگشت)
3. دمای آب خروجی از کندانسور
4. دمای حباب خیس ورودی
تفاوت بین دمای آب ورودی و خروجی کندانسور بازه مورد نیاز را تعیین می کند. در حالی که اختلاف بین دمای آب خروجی از کندانسور و دمای حباب خیس ورودی رویکرد را تعیین می کند. با داشتن بازه و نرخ جریان، نرخ خروج گرمای کل یا ظرفیت برج خنک کننده بدست می آید. با این اطلاعات یک تولید کننده یا سازنده سیستم تهویه مطبوع برج خنک کننده ایده آل را انتخاب می نماید.
قدم بعدی تعیین یک یا چند وضعیت در برج خنک کننده است که می تواند مطابق جدول زیر مورد قبول باشد.
نوع جریان / نوع فن
1. اجباری / فن محوری
2. اجباری / فن سانتریفوژ
3. القایی / فن محوری
جهت جریان
1. جریان متقاطع
2. جریان مخالف
نحوه منتاژ
1. منتاژ در کارخانه
2. منتاژ در محل
سازه
1. چوب
2. فایبرگلاس
3. آهن گالوانیزه
4. آهن گالوانیزه با تشتک ضد زنگ
5. کاملا ضد زنگ
6. بتون
جدول زیر انواع سازه های معقول ...
انتخاب و نحوه کار پمپ های چگالنده در مقاله قبل توضیح داده شد.در ادامه باید گفت که پیدایش پمپ های سرعت متغیر موجب معرفی روش های جدید و خلاقانه پمپاژ چگالنده های چیلر گردید. مشکل عمر طولانی چیلر و برج خنک کن در نرخ جریان مطلوب آنها از طریق استفاده از روش که به پمپاژ اولیه – ثانویه مشهور شده است . (به شکل توجه کنید) رفع می گردد. روش های دیگری نیز وجود دارد که از پمپ های سرعت ثابت برای برج خنک کن و پمپ های سرعت متغیر برای چگالنده استفاده می شود.پمپ های سرعت ثابت برج خنک کن ، فشار آب تغزیه پمپ هاس سرعت متغیر چگالنده را افزایش داده در نتیجه مشکل مربوط به NSPH برای پمپ های چگالنده رخ نمی دهد. این آرایش پمپ ها باعث می شود که تمامی هد استاتیکی برج خنک کن بر عهده پمپ های برج گذاشته شده و پمپ های سرعت متغیر با یک هد کاملا اصطکاکی عمل نمایند. درنتیجه راندمان کلی سیستم به آب برای پمپاژ چگالنده افزایش یافته و برج خنک کن در نرخ جریان بهینه کار کند زیرا جریان آب درون چگالنده تغییر می یابد.
شکل 1- پمپ های سرعت متغیر چگالنده
الف) پمپ های انفرادی چگالنده چیلر ب) ...
دانلود فایل CAD 3D برج خنک کننده ساختمانی به همراه عکس های رندر شده
دانلود فایل CAD 3D برج خنک کننده ساختمانی بزرگ به همراه عکس های رندر شده
دانلود فایل CAD 3D برج خنک کننده ساختمانی به همراه عکس های رندر شده
دانلود فایل CAD 3D برج خنک کننده ساختمانی و صنعتی بزرگ به همراه عکس های رندر شده
دانلود فایل CAD 3D برج خنک کننده صنعتی به همراه عکس های رندر شده
دانلود فایل CAD 3D برج خنک کننده ساختمانی و صنعتی به همراه عکس های رندر شده
دانلود فایل CAD 3D برج خنک کننده ساختمانی بزرگ به همراه عکس های رندر شده
انتخاب ونحوه کار پمپ های چگالنده
انتخاب و نحوه کار پمپ های چگالنده به کار رفته در چیلر های خنک کاری شده به وسیله آب ، بازه گسترده ای از اندازه ها و آرایش پمپ را در برمیگیرد. هر یک از چیلر های کوچک تر تنها به یک پمپ سرعت ثابت مکش انتهایی نیاز دارند.مطابق شکل
اگر به یک پمپ آماده به کار نیاز باشد میتوان این پمپ را مطابق شکل اضافه کرد. معمولا در این نوع نصب ، هر چیلر به یک برج خنک کن نیاز دارد. برنامه ریزی پمپ های چگالنده معمولا تنها شامل شروع (استارت ) و توقف (استاپ) هر یک از پمپ ها به وسیله چیلر خود، میشود.تدارک سرپوش پمپ های چگالنده گران تر از پمپ های آماده به کار می باشند. پمپ های چگالنده به یک سرپوش لوله دیگر نیاز داشته و هر چیلر باید به وسیله یک شیر قطع جریان اتوماتیک دو راهه مجهز بشود. هنگام استفاده از برج خنک کن در محیط آزاد سرد ، باید لوله کشی برج های چند گانه را به گونه ای نصب کرد که از بروز انجماد جلوگیری به عمل آید . ممکن است هر یک از برج ها برای جلوگیری از انجماد به یک شیر میانبر نیاز داشته باشند
هر ...
با مقایسه کامل ویزگی های برج خنک کن مکعبی نسبت به برج خنک کن گرد پر واضح است که کدام کولینگ تاور بهتر میباشد. مواردی که مورد بررسی قرار گرفته است به شرح زیر میباشد:
ـ سیستم توزیع آب
در برج های خنک کن گرد از سیستم پاشش آب Sprinklerhead استفاده شده که یک سیستم محرک بوده و معمولا دچار مشکلات متعددی مانند گرفتگی سوراخهای لوله و همچنین جام کردن بدلیل خرد شدن بلبرینگ ها میباشد . با توجه به اینکه شاخک های جانبی فقط قسمت زیرین خود را خیس می نمایند ، در صورت حرکت نکردن اسپرینکلر قسمت زیادی از پکینگ خشک مانده و راندمان دستگاه به شدت کاهش می یابد . در برج های خنک کن مکعبی از سیستم نازل های ضد رسوب مربع پاش Dek Spray براساس طرح Brentwood آمریکا استفاده می گردد که یک سیستم ثابت بوده و به بهترین حالت ممکن آب بر روی پکینگ ها توزیع می گردد .
ـ سیستم کاهش سرعت
در برج های خنک کن گرد از سیستم کاهش دور تسمه و پولی استفاده می گردد که این امر باعث افزایش لرزش سیستم و اتلاف راندمان می شود ، ضمن اینـکه کارکرد تسـمه ها در معرض ...
ضد عفونی مستقیم برج خنک کننده
یک محلول کلرینه سازگار با مواد ضدعفونی کننده موجودات زنده (با خواص پاک کنندگی) بایستی به آب در گردش اضافه گرددسپس سامانه را توسط حجمی از آب که دارای کلر با خواص آفت کشی به میزان 10 میلی گرم در لیتر است و حداقل به مدت یک ساعت در مدار به گردش درآورده و سامانه را ضدعفونی نمایند . توجه داشت باشید که در حین این کار ph آب باید بین 7 تا 7.6 نگهداری شود. به جای کلر می توان از ترکیبات برم (با خواص پاک کنندگی) به میزان 20 میلی گرم در لیتر و حداقل به مدت یک ساعت در مدار استفاده نمود . در این حال ph بایستی بین 7 تا 8.5 نگهداری شود. دستگاه را خاموش کرده و آب برج خنک کن را طبق دفع مواد شیمیایی تخلیه نمایید. آب برج خنک کننده باید تخلیه گردد. برج را مجددا از آب پر نموده و پمپ گردش آب برج خنک کن را روشن نمایید.
بیماری لژیونلا
نوعی باکتری است که به مقدار کم و به طور طبیعی در منابع طبیعی یافت می شود . ممکن است در برج های خنک کننده نیز وجود داشته باشد و کندانسور های تبخیری تکثیر شده و به حد ...
اگر غلظت مواد معدنی در برج خنک کن افزایش یابد ، امکان تجمع رسوب و خوردگی افزایش می یابد . سطوح انتقال حرارت ريال گرمترین نقطه ای است که آب خنک کننده به آن می رسد. حلالیت کربنات کلسیم در آب که در کولینگ تاور وجود دارد ، باد ما رابطه معکوس دارد ، در نتیجه در سطوح انتقال حرارت امکان نشست رسوب کربنات کلسیم ، به وجود می آید . انباشته شدن لایه های رسوب کربنات کلسیم انتقال حرارت را کاهش می دهد و این مسئله موجب خوردگی می شود همه این موارد روی بازدهی و عمر مبدل حرارتی تاثیر خواهند گذاشت.
یک روش ابتدایی برای جلوگیری از تشکیل رسوب تخلیه بخش از آب گردش کننده در مدار برج خنک کننده و جایگزین کردن آن با مقداری آب تازه است که غلظت مواد معدنی در آن کمتر باشد. برای تعیین حداکثر غلظت مواد معدنی میتوان بدوند ایجاد رسوب در آب موجود باشد باید آب جبرانی کاملا مورد بررسی قرار گیرد.
شروع به کار برج خنک کننده:
1. تشتک برج را تمیز کنید.
2. همه پیچ های ستون ها ، تیر ها ، اتصالات و تجهیزات را محکم کنید.
3. محل هایی که تحت خوردگی فولاد هستند را تمیز، رنگ کاری و پوشش دهی کنید.
4. یاتاقان های الکتروموتور را بر طبق ضوابط تولید کننده ، نظافت و روانکاری کنید.
5. سطح روغن گریبکس را بازرسی و تنظیم کنید.
6. ایمنی محور ها و کوپلینگ ها و کشش و هم راستایی تسمه های V شکل را بازدید کنید.
7. کنتاکتورها ، رله هاو سیم پیچ ها را وارسی کنید . در صورت نیاز محل های اتصال را تمیز کنید.
8. بادبزن را به کار اندازید و داغی بیش از حد یاتاقان ها را بازدید کنید.
9. پیش از راه اندازی ، با پرسنل امور شیمیایی خود مشورت کنید.
10.سیستم را تا سطح تشتک پر کنید و شناور تجهیزات آن را بازدید کنید.
کارکرد برج خنک کن:
1. صدا یا ارتعاش غیر عادی بادبزن یا موتور را بررسی کنید.
2. کوپلینگ ها، محور ها و یا تسمه های V شکل را امتحان کنید.
3. سطح تشتک ، محور ها و یا تسمه های V شکل را امتحان کنید.
4. سطح تشتک ، شناور و میزان زیرکشی را بازدید کنید.
5. ملاحظه کنید که شکل آب یکنواخت باشد و ...
آغاز کردن بازرسی در ماه آبان به مسئول نگهداری این امکان را می دهد که در صورت نیاز به تعمیر ، این کار را در اوایل زمستان یا قبل از آن انجام دهد. اگر بازرسی در حالی انجام می شود که فن روشن است و آب نیز جریان دارد . هنگام باز کردن دریچه مخصوص بازرسی و هنگام راه رفتن بر روی قسمت های بالایی دستگاه هوشیار بوده و احتیاط کنید. هواره باید قبل از هر اقدامی برق موتور فن را قطع کنید . تمام کلید های برق باید خاموش شده روی آنها برچسب یا علامتی نصب شود تا دیگر کلید ها را روشن نکنند.
بازرسی برج :
در اطراف برج خنک کننده در حال کار قدم زده و به صورت چشمی اجزای آن را بازرسی کنید . به دنبال نشانه های نشت ، ترک خوردگی و شکستگی باشید. به اتصال انتهای صفحات توجه کنید و مطمئن شوید که ایناتصالات محکم بوده و به درستی به اسکلت و سازه اصلی متصل شده اند.
به سطوح خارجی برج های فولادی جهت نشانه های خوردگی و وجود حفره یا سوراخ در برج توجه کنید. اگر پوسته برج خنک کن از فایبرگلاس ساخته شده است برج را برای یافتن شکستگی ، ترک یا جدا شدن ...
جدول تحلیل معایب
عیب
علت
نحوه رفع عیب
افزایش دمای آب برج
1. زیاد یا ناکافی بودن جریان آب برج
2. نامنظم بودن جریان هوا
3. هوای خروجی از کولینگ تاور مجددا وارد برج می شود.
4. نامنظم بودن کار لوله های آب پخش کن.
5. نا مناسب بودن جریان هوا.
6. مسدود شدن پرکننده برج.
1. تنظیم جریان آب روی میزان تعیین شده
2. اصلاح وضعیت تهویه هوا
3. اصلاح وضعیت تهویه هوا یا نصب صفحات انعکاسی.
4. خارج کردن گرد و خاک و رسوب.
5. تنظیم زاویه پره های فن.
6. تمیز کردن قسمت هایی که گرفته است.
جریان برق بالا
1. افت ولتاژ .
2. نا منظم بودن زاویه پره های فن.
3. بالا بودن جریان هوا که موجب افزایش بار می شود.
1. ولتاژ برق ورودی را کنترل کرده و در صورت نیاز شرکت برق را مطلع کنید.
2. زاویه پره فن را تنظیم کنید.
3. زاویه پره فن را تنظیم کنید.
پاشش آب به بیرون برج
1. کار نامنظم لوله های آب پخش کن.
2. مسدود بودن پر کننده برج.
3. معیوب بودن حذف کننده (الیمینتور)
4. حجم آب در جریان بالا می باشد.
1. زاویه لوله های آب پخش کن در هد آب پخش کن را تنظیم کنید.
2. در صورت گرفتگی در لبه بالایی پر کن برج ، آن را برطرف کنید.
3. حذف کن را عوض کنید.
4. جریان آب را به کمک شیر ...
برج های خنک کن یا کولینگ تاور در اصل وسایل خنک کردن آب می باشند و وسیله ای می باشد که گرمای تولید شده توسط کندانسور را به محیط آزاد منتقل میکند. آب گرم خروجی از کندانسور به بالای خنک کن پمپ میشود و از آنجا به تشتک برج میریزد . آب گرم شده برای خنک شدن به برج خنک کن بازمیگردد. آب در برج به گردش در می آید و از بالای برج به طرف پایین ریخته میشود . این آب در حین سقوط از درون پوشش های داخلی برج با هوا برخورد کرده و گرمای خود را به هوا می دهد.
برج های خنک کننده سیستم توزیع و پخش آبگرم دارند که آب را به صورت یکنواخت روی شبکه مشبک نزدیک به هم می پاشد. این شبکه ها آکنه یا پر کننده نامیده میشود. آکنه ها آب سرازیر شده از بالای برج را باهوایی که از میان آن حرکت می کند کاملا مخلوط کرده به طوری که آب به صورت یک قطره از یک آکنه به سطح آکنه دیگر توسط نیروی ثقل خود میریزد . هرچند در این برج ها مقداری انتقال حرارت محسوس از آب به هوا وجود دارد ولی تقریبا اثر خنک کنندگی تماما از تبخیر ...
شکل 1 - اجزای برج خنک کننده
کولینگ تاور در سیستم های تهویه مطبوع
آب سرد در سیستم های تهویه مطبوع نقش انتقال گرمای جمع شده در فضای فرآیند خنک کننده به اتمسفر را بر عهده دارد.علاوه بر این، ناکارآمدی چیلر آب نشان میدهد که گرمای اضافه شده به مدار آب کندانسور باید توسط برج خنک کننده خارج گردد.
هنگامی که طراحی محدوده دما برای آب کندانسور برقرار شده باشد، سرعت جریان آب کندانسور را می توان از معادله زیر اندازه گرفت.
مجموع حرارت خروجی / (محدوده * 500) = محدوده جریان آب کندانسور
گرمای ناشی از کمپرسور + فعالیت سیستم خنک کننده = مجموع حرارت خروجی
افزایش دمای آب کندانسور = محدوده
مقدار گرمای خروجی نهایی را می توان از توان ورودی کمپرسور تعیین کرد. در جدول زیر میتوانید مقدار را مشاهده کنید.
به عنوان جریان آب کندانسور درون برج، این گرما به هوای محیط منتقل میشود و آب کندانسور سرد می شود، عمدتا این عمل از طریق تبخیر درصد کمی از کل جریان آب انجام می گردد.تبخیر یک پروسه است که حرارت توسط هوا جذب شده و آب باقی مانده در کندانسور به درجه حرارت مورد نظر خنک می شود.
جدول مجموع حرارت خروجی از خنک کننده
مجموع حرارت خروجی
حرارتتقریبیکمپرسور
شامل 2% برای پمپ های آب کندانسور
کمپرسور ، ...
شکل 1.1 - اجزای اصلی سیستمهایخنک کننده تراکم بخار
اصول اولیه خنک کننده
همانطور که در شکل 1.1 نشان داده شده، سیستم خنک کننده بخار فشرده شامل چهار جزء اصلی است که این چهار مرحله چرخه خنک کننده را شامل میشود.
· کمپرسور ابتدا فشار گاز خنک شده را افزایش می دهد.
· کندانسور یک مبدل حرارتی است که گاز با فشار بالا را خنک کمی کند . در نتیجه گاز به مایع تغییر شکل میدهد .
· شیر انبساط ، نرخ فشار و نرخ جریان را بین دو ناحیه با فشار کم و زیاد را کنترل می کند.
· اواپراتور یک مبدل حرارتیست که مایع کم فشار را گرم می کند تا به بخار تبدیل شود و تغییر شکل دهد.
به صورت ترمودینامیکی ، معمول ترین چرخه ساده خنک کننده با استفاده از چارت فشار آنتالپی مطابق شکل 1.2 نمایش داده میشود.برای هر خنک کننده خط تغییر فاز، نشان دهنده شرایط فشار و گرمای کل(آنتالپی) است که در آن از مایع به گاز تغییر شکل داده است و بالعکس.
شکل 1.2 – رابطه فشار آنتالپی خنک کننده ساده
بنابراین هر یک از مراحل چرخه تراکم بخار به راحتی می تواند برای نشان دادن فرآیندهای ترمودینامیکی واقعی در محل کار رسم شود . در شکل 1.3 نشان داده شده است.
نقطه ...
میدانیم در یک برج خنک کن، آب که در اثر تماس با هوا مقداری از آن تبخیر خواهد شد سرد می شود. هوا ممکن است در اثر جریان وزنی و یا مکانیکی، در میان پره های برج جریان داشته باشد شکل (b و a 1-14). انتقال حرارت در برج خنک کن، از آب به هوای غیر اشباع مجاور می باشد، همانطوری که گفتیم در این حالت دو عامل برای انتقال حرارت موجود است. یکی اختلاف درجه حرارت خشک و دیگری اختلاف فشار بخار بین سطح مرطوب و هوا و در اثر این دو عامل انتالپی پتانسیل خواهیم داشت. که در قسمت (7-13) گفته شد. عملکرد یک برج خنک کن معمولاً با (rang) و (approach) بیان می شود، شکل (2-14) که در آن (rang) نقصان درجه حرارت آب در برج بوده و (approach) اختلاف درجه حرارت آب خروجی و درجه حرارت مرطوب هوای ورودی خواهد بود...
برای دیدن ادامه مطالبه به فایل ضمیمه مراجعه نمایید
دریافت مقاله برجهای خنک کن و کندانسورهای
در برج های خنک کننده با جریان متقاطع: به حجم سطوح انتقال حرارت کنار هم که عرض آن با مخزن برابر است و ارتفاع آن با هر طبقه برابری می کند و عرض آن با عرض عبور هوا یکسان است. واحد آن متر مکعب است.
مقر سطوح انتقال حرارت: یکی از ردیف های افقی سطوح آبریز که در مکعب آبریز برج خنک کننده قرار دارد. تعدادی از این سطوح ارتفاع کلی سطوح برخورد را می سازند.
صفحات برخورد: یکی از صفحاتی که به صورت عمودی با فاصله بسیار کم در کنار هم چیده شده اند و آب در حال عبور را به بیشترین سطح ممکن توزیع می کنند تا بیشترین تماس با هوای جاری در آنها برقرار شود. این سطوح می توانند تخت بوده و با کمک اسپیسر از یکدیگر جدا شوند و یا از پیش موجدار و یا یراق دار باشند و یا به روش های دیگر فاصله بین صفحات در آنها حفظ شده باشد.
شیر شناور: شیری است که به صورت مکانیکی توسط شناوری تحریک می شود. این شیر در بسیاری از برج های خنک کننده برای کنترل و تامین آب کاربرد دارد.
شیرهای کنترل جریان: شیرهایی هستند که به صورت دستی کنترل می شوند و برای تنظیم آب ورودی به تمام ...